Política Privacitat

CATALA ESPANYOL FRANCES ANGLES

Us informem que les dades que s’hagin indicat en aquesta web, han estat incloses a un fitxer del que es responsable la Unió Excursionista Llancanenca, amb la finalitat d’atendre les vostres consultes i remetre-us informació relacionada i que pugui ser del vostre interès.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens subministri a través de la pàgina web www.unioexcursionistallancanenca.com seran tractades de manera confidencial. I passaran a formar part dels fitxers titularitat de la UELL, registrats al RGFP de l’AEPD, que han estat degudament inscrits a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

La Unió Excursionista Llancanenca es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquesta web amb la finalitat mencionada anteriorment.

Les seves dades personals seran utilitzades només per a la prestació del servei ofert a través de la web, per la oranització de l’activitat, així com per a l’enviament d’informació que hagi pogut sol·licitar i per a futures comunicacions d’activitats de la Unió Excursionista Llançanenca que poguessin ser del seu interès.

Així mateix, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant sol·licitud expressa:

–       mitjançant correu ordinari a:

Unió Excursionista Llançanencà
c/ Camprodon  16/18
17490 Llança.
–       o correu electrònic
centre_excursionista_llanca@hotmail.com.
Indiqueu a assumpte: “ref. LOPD”.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són certes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes dades. En el cas que l’usuari proporcionés dades de caràcter personal referents a tercers per mitjà dels diversos formularis de www.unioexcursionistallancanenca.cat, l’usuari, amb caràcter previ a la seva inclusió, haurà d’informar-los dels extrems continguts a l’avís legal d’aquesta pàgina web.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar la Unió Excursionista Llancanenca a qualsevol tercer, a causa de l’ompliment dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

La Unió Excursionista Llançanenca comunicarà les dades a tercers en cas que aquests estiguin involucrats en la organització de la prova. En aquests moments s’ha de comunicar el nom, cognoms i numero federat (si ho està) a la FEEC en les excursions que organitzem a la Copa Catalana.

 

Facebook Twitter Google Linkedin Email