Qui Som

La Unió Excursionista Llançanencà es un grup de gent que té com afició comuna les activitats relacionades amb la muntanya, com per exemple: caminar, córrer o escalada.

La zona on estem esta agafant una certa importància dins el món del senderisme o les curses graciés a la tasca que fan des de l’Oficina de Turisme i gracies a les rutes esplèndides que ens oferixen els paratges de l’Albera o el Cap de Creus amb el Mediterrani de fons. Aquestes son alguna de les raons per les quals la Unió ha prioritzat les rutes per la zona que permeten donar a conèixer el territori de la Mar d’Amunt.

Hi ha un nucli reduït de persones que son les que dediquen temps i esforços per assegurar que les activitats es porten a terme, el seu entusiasme en gaudir i compartir de la muntanya son el millor actiu del grup.

Menció especial pels voluntaris que, inclús sense ser de l’Unió, han ajudat a organitzar les curses o caminades que fem. La llista de gent seria interminable i segur que tots el que heu participat a activitats els teniu en ment. Moltes gracies a tots ells.

El punt comú es Llançà però el grup esta obert a tothom que vulgui participar en les activitats o que vulgui ajudar a organitzar-les, sigui del poble o no. Hi ha gent nova i gent que s’en va, i per tant es un grup viu i heterogeni on lo important es sentir-si bé.

Si voleu ser de l’Unió Excursionista, no ho dubteu sereu ben rebuts.

Aquest blog néix a partir d’un blog personal que s’ha reconvertit per poder complementar i ajudar a la tasca que fan a l’Oficina de Turisme.

El blog permét:

  • Donar informacions útils sobre les properes sortides.
  • Enviar un correo de les excursions a la gent que s’apunta a rebre aquestes notificacions.
  • Fer les ressenyes de les excursiones i tenirles penjades a un lloc internet.
  • Escriure noticias o informacions diverses.
  • Permet la interacció entre vosaltres i la Unió: fer comentaris o enviar escrits que despres de evaluar-los, els publicarem.
Facebook Twitter Google Linkedin Email