El proper 12 de gener es durà a terme la desena edició de la Mitja Marató de Muntanya de l’Albera, organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

Ja han passat 10 edicions i,  ens fa immensament feliços,  que la Mitja Marató de l’Albera s’hagi consolidat com una clàssica dintre del circuit de mitges maratons del calendari gironí. La seva data, mitjans de gener,  anima que esdevingui la primera prova de l’any pels participants i dona el tret de sortida a una nova temporada.Un altre valor afegit i que, sens dubte es desmarca de la normalitat, és l’excel·lent ambient de la cursa impulsat pel centenar de voluntaris de l’UELL Llançà. A cada control hi ha una gran representació de voluntaris que treballen per a què la cursa sigui molt més agraïda pels participants. En definitiva, que el poble de Llançà, es desviu per la Mitja Marató de l’Albera fet molt agraït per tots els participants de totes les edicions!Val a dir que en la darrera edició es van reunir un total de 600 participants fent el record històric de totes les proves. Enguany,  per celebrar la  desena edició volem que formis part d’aquesta gran festa!Aquest any, la cursa tindrà lloc el 12 de gener i ve a ser el tret inicial de la Festa local de Sant Vicenç que s’inicien el següent cap de setmana.

SEGUIM APOSTANT PER LA CURSA 10K

Atenent a moltes propostes dels participants, aquest any es torna a apostar per oferir  una cursa de 10km! El recorregut seria connectar el primer tram  i darrer tram de la mitja marató a través de la emblemàtica muntanya de Puig Tifell.

Un recorregut ràpid i divertit, val a dir que, l’any passat va agradar moltíssim!!

NOVETAT 2020, NOU TRACK DE LA MITJA

Per tal de donar un caire diferent a les anteriors edicions, enguany es proposen algunes variacions on podreu gaudir de dues carenes que surten des de Valleta (Serra de Terrols i Serra de Terrer) i una nova pujada que us conduirà a la Ermita de Sant Martí de Vallmala. Estem segurs que gaudireu encara més amb aquesta nova proposta!

INFORMACIONS IMPORTANTS:

DOSSIER INFORMATIU AQUÍ

+ info i inscripcions AQUI

CONSULTA LES OFERTES D’ALLOTJAMENT pendent

CONSULTA EL TRACK DE 23KM AQUÍ

CONSULTA EL TRACK DE 10KM AQUI

Facebook Twitter Google Linkedin Email