El proper 13 de gener es durà a terme la NOVENA edició de la Mitja Marató de Muntanya de l’Albera, organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca

Es tracta d’una clàssica dintre del circuit de mitges maratons del calendari gironí. La seva data, mitjans de gener,  anima que esdevingui la primera prova de la temporada pels participants.

Un altre valor afegit i que, sens dubte és desmarca de la normalitat, és l’excel·lent ambient de cursa impulsat pel centenar de voluntaris de l’UELL Llançà. A cada control hi ha una gran representació de voluntaris que treballen per a què la cursa sigui molt més agraïda pels participants. En definitiva que el poble de Llançà és desviu per la Mitja Marató de l’Albera fet molt agraït per tots els participants de totes les edicions!

Val a dir que en la darrera edició es van reunir un total de 500 participants!

Aquest any, la cursa tindrà lloc el 13 de gener i ve a ser el tret inicial de la Festa local de Sant Vicenç que s’inicien el 20 de gener. Aquesta iniciativa es farà conjuntament amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ja que un dels principals objectius d’aquest departament és donar a conèixer el magnífic paisatge de Llançà i el seu entorn a través de la pràctica de l’esport.

L’itinerari que es proposa destaca per passar per:

  • Ermites romàniques del municipi: Sant Genís del Terrer, Sant Silvestre i Sant Martí de Vallmala.
  • El punt més elevat de Llançà: El Puig D’Esquers (605m).
  • La serra del Socarrador amb vistes a la principals cales de Llançà, Empordà i part del Cap de Creus.

SEGUIM APOSTANT PER LA CURSA 10K
Atenent a moltes propostes dels participants, aquest any es torna a apostar per oferir una cursa de 10km! El recorregut seria connectar el primer tram i darrer tram de la mitja marató a través de la emblemàtica muntanya de Puig Tifell.

Un recorregut ràpid i divertit, val a dir que l’any passat va agradar moltíssim!!!

MODIFICACIÓ EN EL TRACK DE LA MITJA
Per tal de donar un caire diferent a les anteriors edicions, enguany us proposem un canvi en la pujada final a Puig D’Esquers, segur que gaudireu encara més amb aquesta nova proposta!

Finalment per motius aliens hem tingut que anul·lar la part de la Serra de la Baga d’en Ferran la qual inicialment us proposàvem. És en aquest sentit que  es tornarà a fer el corriol que es feia fins a aleshores, que va des de l’Ermita de Sant de Silvestre fins a la Caseta blanca dels caçadors.

Cal destacar que aquest any, aquest corriol està més espectacular que mai amb el riu ple d’aigua i de vida!

No te la perdis, aquest Nadal regala la mitja de l’Albera i comença l’any gaudint de l’Albera i el Cap de Creus!

PREMIS
Hi haurà premi pels tres primers classificats per categoria masculina i femenina i, els tres primers de categoria masculina i femenina locals de la Mitja Marató (23km) i de la cursa 10k (10km).
Tots els participants rebran:
– Una samarreta corporativa de l’activitat. – Un entrepà i una beguda a l’arribada. – Possibilitat d’entrar en sorteig de nombrosos premis – Informació relacionada amb el turisme actiu de la zona del Cap de Creus i Costa Brava.

INSCRIPCIÓ ONLINE A:
www.unioesxcursionistallancanenca.com/inscripcions

MÉS INFO:

mitjamaratodelalbera.wordpress.com

Dossier 9ena Mitja Marató de l’Albera 2019

Facebook Twitter Google Linkedin Email