S’acosta el 31 de març i 1 d’abril , data d’un dels dies més significatius de l’any a Llançà, és dissabte sant i és el dia de la Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus.

S’acosta el 31 de març i 1 d’abril , data d’un dels dies més significatius de l’any a Llançà, és dissabte sant i és el dia de la Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus. Enguany celebra ja la seva catorzena edició i és consolida com una de les  Marxes més clàssiques de Catalunya.

Fins al dia d’avui les inscripcions van a bon ritme i en principi, si tot va bé, s’arribarà a les 500 places permeses per l’organització i, el Parc Natural de Cap de Creus.

Us imagineu fer el litoral màgic de Cap de Ras, conèixer algunes ermites precioses de l’Albera, tocar el majestuós monestir de Sant Pere de Rodes, coronar el punt més alt del Cap de Creus fent una carena espectacular, visualitzar Cap Norfeu des de 500 metres, passar pels carrers de Cadaqués, deixar de costat de la Casa Museu de Salvador Dalí, vorejar les cales del Far del Cap de Creus, creuar el Parc Natural de Cap de Creus i fer totes les cales i platges entre Llançà i el Port de la Selva en menys de 24 hores???? Aquí teniu la resposta: 14ena Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creus de Llançà!

Un altre valor afegit i que, sens dubte és desmarca de la normalitat, és l’excel·lent ambient de cursa impulsat pel centenar de voluntaris de l’UELL Llançà. A cada control hi ha una gran representació de voluntaris que treballen per què la cursa sigui molt més agraïda pels participants.

I finalment, els que no us atreviu a fer 87kms, l’UELL també us proposa dues opcions: una de 60km i una de 27km.

Per més informació: 24horesdelcapdecreus.wordpress.com

PASSA LA SETMANA SANTA A LLANÇÀ-CONSULTA LES OFERTES DELS ALLOTJAMENTS AQUÍ

Facebook Twitter Google Linkedin Email