L’11 D’ABRIL ULTIMA EDICIÓ DE LA MARXA DE RESISTÈNCIA 24 HORES DEL CAP DE CREUS.

Enguany, per Setmana Santa, es celebrarà la 16a i última edició d’aquesta prova puntuable dins el Circuit Català de Caminades de Resistència 2020 (www.feec.cat).

La Unió Excursionista, molt al seu pesar, s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió tan trista.

Els obstacles i la manca de suport que darrerament troba aquesta organització per part de l’Ajuntament de Llançà, ens ha obligat a prendre la decisió de suspendre definitivament aquesta marxa, i a presentar, el pròxim mes d’abril, la dimissió en bloc de l’actual junta directiva, un cop s’acabi l’organització de la 16a edició.

Així ho va decidir l’actual junta directiva aquest passat dissabte, 8 de febrer, en junta extraordinària, i un cop valorats molt detingudament els esdeveniments dels darrers dies.

Des de fa gairebé vuit mesos, el local d’entitats on està ubicada la UELL, està sense llum, a pesar de les reiterades peticions per tal de resoldre aquesta mancança. A banda del greu problema amb el subministrament elèctric del local, s’hi ha afegit recentment la incertesa que ha plantejat l’Ajuntament relatiu a l’ús d’aquest espai.

És davant aquesta situació de falta de garanties i de solucions per part de l’Ajuntament, que no deixa a la UELL amb l’única sortida de deixar d’organitzar aquests esdeveniments.

Com organització, la UELL, una entitat sense ànim de lucre fundada el 1989, amb la finalitat de promoure els esports de muntanya, creu en la bona qualitat i la feina ben feta. Però amb la situació actual d’incertesa no es pot garantir la correcta organització dels esmentats esdeveniments, amb el risc de poder caure en el desprestigi de les proves i de la mateixa organització i del bon nom de la Vila de Llançà.

La UELL, vol aprofitar per agrair de tot cor als centenars de voluntaris, socis, FEEC, participants, administracions que hi han col·laborat, i a tot el poble de Llançà en general, el seu esforç i dedicació, durant tots aquests anys. Sense ells aquesta marxa no hauria arribat mai al nivell i prestigi que gaudeix en l’actualitat.

Per part de la UELL i tots els voluntaris, posarem tota la nostra il·lusió i esforç per tal que la última edició sigui tot un èxit i deixi una gran empremta i record a tots els participants.

Facebook Twitter Google Linkedin Email