Bona tarda, buenas tardes, bonsoir,
Us comunico dues fotos de l’Assemblea general de l’associació europea Salvem Querroig de l’onze de gener de 2014 a Cerbère que va ser un èxit amb la participació de més de 30 persones. Ara tenim 115 socis i el programa d’activitats previst durant l’any 2014 és molt ambiciós : concurs de fotos, exposició itinerant i excursio amb els Amics del castell de Quermanço, afitament de la frontera i conferència sobre les Cinc terres a carrec d’una catedrática italiana de la Universitat de Genova. A més, vam renovar i ampliar la junta directiva amb cuatre nous membres: René LEGEAY (tresorer), Fabienne ADROHER (tresorera adjunta), Teresa PUIG (comunicació) i Madeleine MALFETTES (relació amb les associacions). Moltes gràcies pel vostre suport i bona any nou !
Os comunico dos fotos de la Asemblea general de la asociación europea Salvem Querroig del 11 de enero de 2014 en Cerbère que fue un éxito con la participación de más de 30 personas. Ahora tenemos 115 socios y el programa de activitades previsto durante el ano 2014 es muy ambicioso : concurso de fotos, exposición itinerante y excursión con los Amigos del castillo de Quermanso, amojonamiento de la frontera y conferencia sobre las Cinco tierras por una catedrática italiana de la Universitad de Genova. Además, hemos renovado y ampliado la junta directiva con quatro nuevos miembros : René LEGEAY (tesorero), Fabienne ADROHER (tesorera adjunta), Teresa PUIG (comunicación) y Madeleine MALFETTES (relación con las associaciones). Muchas gracias por vuestro suport y feliz ano nuevo !
Je vous communique deux photos de l’Assemblée générale de l’association européenne Salvem Querroig du 11 janvier 2014 à Cerbère qui a été un succès avec la participation de plus de 30 personnes. Désormais, nous comptons 115 adhérents et le programme d’activités prévu durant l’année 2014 est très ambitieux: concours photos, expositions itinérante et randonnée avec les Amis du château de Quermanço, abornement de la frontière et conférence sur les Cinq terres par une enseignante italienne de l’Université de Gênes. De plus, nous avons renouvelé et élargi le bureau avec quatre nouveaux membres: René LEGEAY (trésorier), Fabienne ADROHER (trésorière adjointe), Teresa PUIG (communication) et Madeleine MALFETTES (relation avec les associations). Merci de votre soutien et bonne année 2014!
Stéphane DROUET
Responsable de “Salvem Querroig”
 
Facebook Twitter Google Linkedin Email