Més de 500 participants varen gaudir dels nostres espais naturals el passat dissabte 31 de març i 1 d’abril!

Tot i ser una prova no competitiva, la Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creusha aconseguit adequar-se als nous temps i aconseguir un espai en la que, tant corredors com caminadors, puguin disfrutar amb més o menys pressa l’encant del Parc Natural de Cap de Creus.

Amb sortida i arribada a la marítima població de Llançà (Alt Empordà), els prop de 500 participants van gaudir, a través de tres recorreguts de 87, 60 i 27 quilòmetres, de la privilegiada talaia del Puig d’Esquer, el romànic Monestir de Sant Pere de Rodes, la bellesa imperturbable de Cadaqués, el far de Cap de Creus i la tranquil·litat del Port de la Selva.

En aquesta catorzena edició no podia faltar el vent de tramuntana, tant típic d’aquest extrem del nord-est de Catalunya, que en alguns moments va bufar de valent.

Francesc Martin Toro (Trailrunner.cat) va ser el corredor més ràpid en completar el recorregut més llarg i, a més, va establir un nou rècord de la prova en finalitzar amb un estratosfèric temps de 8h54’38”, a més d’una hora de distància respecte Antoni Badia i Joan Pla. En dones, la francesa Roxane Ardiet va volar per la costa empordanesa amb un temps de 11h08’51”, per davant de Núria Bermúdez i Isabel Aguilar.

Albert García i Sara Garre van ser els més ràpids en la modalitat de 60km, mentre que Rune Nygaard i Maria García ho feien en la distància Mini.

Moltes felicitats a l’Unió Excursionista Llançanenca i moltes gràcies als més de 200 voluntaris que han col·laborat en aquesta prova!

PODEU CONSULTAR LES CLASSIFICACIONS AQUÍ
PODEU CONSULTAR EL VIDEO-RESUM AQUÍ
PODEU CONSULTAR LES FOTOS AQUÍ

Facebook Twitter Google Linkedin Email