DESPRÉS DE REBRE EL PERMÍS DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS, OBRIM DE NOU TOTES LES INSCRIPCIONS DE LA MARXA DE RESISTÈNCIA 24H CAP DE CREUS. 30, 60, 87 QUILÒMETRES

 

Después de recibir el permiso del Parque Natural del Cap de Creus, abrimos de nuevo todas las inscripciones de la Marxa Resistència 24 H Cap de Creus. 30, 60, 87 km.

 

Après avoir reçu l’autorisation du Parc Naturel du Cap de Creus, nous ouvrons à nouveau toutes les inscriptions de la Marxa de Resistència 24 H Cap de Creus. 30, 60, 87 km.

 

Having to reached an agreement we have the authorisation of de Cap de Creus Natural Park, we open all registrations to Marxa de Resistència 24 H Cap de Creus, 30, 60, 87 km.

Després de la reunió que hem tingut amb els responsables del Parc Natural del Cap de Creus, hem arribat a uns bons acords que estem segurs permetran que l’entorn meravellós del Parc Natural no es vegi afectat per una activitat, on justament un dels atractius principals és poder caminar pel parc i gaudir d’aquest espai.

Preguem a tots els participants que tinguin cura durant la seva participació a les 24 hores del Cap de Creus.

Deixem l’entorn com l’hem trobat.

Si us plau, deixeu els complements alimentaris, plàstics i altres deixalles als llocs habilitats als punts de control. És molt costós després treure-les del recorregut tant en temps com en esforços.

 

 

Facebook Twitter Google Linkedin Email